Bel naar 0575 491836 of app naar of 0622658469

Actie High Class Wingchair Collection

Luxe Chesterfield oorfauteuils met hoge korting.
Direct leverbaar en met garantie.
Ook online te bestellen.

Ontdek de High Class Wingchair Collection met tijdloze Chesterfield oorfauteuils in luxe leer. Klassieke modellen zoals Scroll Wing en Flatwing, nu scherp geprijsd. Vraag naar kleuren en materialen!
De High Class Collection biedt een unieke kans om een klassieke Chesterfield-oorfauteuil van topkwaliteit te bemachtigen tegen een zeer scherpe prijs. In samenwerking met onze Engelse ateliers hebben we twee traditionele modellen laten produceren: de Scroll Wing en de Flatwing. Deze fauteuils, gemaakt met zorg en vakmanschap, zijn uitgevoerd in het meest luxe leer voor een ongeëvenaarde uitstraling. Dankzij een slim productieproces kunnen we deze premium wingchairs aanbieden met een aanzienlijke korting. Zit het perfecte exemplaar er nu niet bij? Geen zorgen, de collectie wordt regelmatig aangevuld. Heb je nog vragen? Laat het ons weten.
Een originele standaard wingchair in handwish leder kost € 1885.— In luxury leder uitgevoerd € 2165,– Op deze prijs geven wij € 470,– korting.
De actieprijs van deze High Class Wingchairs is daarom van € 2165 nu € 1695,– Wij bieden hiermee een goed alternatief te bieden voor een mooie occasion.

De voordelen bij deze speciale actie

Nieuw en direct leverbaar

Met volledige garantie

Met certificaat van echtheid

Gemaakt van hoogwaardige materialen

Gratis leeronderhoud

Gratis bezorgd in Nederland (m.u.v. de eilanden)

BEL

Actie High Class Wingchair Collection – Luxe Chesterfield oorfauteuils